100 YILLIK ÇINARIMIZ

Bu yıl 100 yaşına girmiş olan Cumhuriyetimizin doğum gününü 31.10.2023 Salı günü okulumuzun bahçesinde velilerimizin de katılımıyla coşkuyla kutladık.

29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılını öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile beraber kutladık. Kutlama töreninde saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızı söylendi. Sınıf Öğretmenlerimiz Yeliz AYDIN’ ın hazırlayıp, 4/C sınıfı öğrencilerinden Elif Zümra BULUT ve Zeynep Nisanur ATİK’ in sunduğu kutlama programında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 4/B sınıfı öğrencisi Çağdaş MERTTÜRK yaptı. 29 Ekim resim yarışmasında İlçede birinci olan 3/B sınıfı öğrencisi Armina AKDENİZ’ e hediyesini Okul Müdürümüz Mustafa TETİK takdim etti.

NİCE YÜZYILLARA CUMHURİYET!

Fotoğraflar için tıklayınız.