ATATÜRK’Ü ANIYORUZ

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün aramızdan ayrılışının 85. yılını okulumuzun bahçesinde yad ettik.

Tüm yurtta saat 9’u 5 geçe Atamız için iki dakikalık saygı duruşu yapıldı. Okulumuz öğretmenleri Meliha ÇAM ve Yeliz AYDIN’ ın hazırladığı, 4/A sınıfı öğrencisi Nisa ÖZDEN’ in sunduğu anma programında öğrencilerimiz günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 4/D sınıfı öğrencisi Muhammed EmirKOCA yaptı.4/B ve 4/C sınıfı öğrencileri oratoryo gösterisi yaptılar.

10 Kasım Atatürk’ ü anma günü kapsamında düzenlenen ilkokullar arası resim yarışmasında Karasu birincisi olan 3/B sınıfı öğrencisi Armina AKDENİZ’ hediyesini Okul Müdürümüz Mustafa TETİK İstiklal Marşı töreninde verecektir.

Yayın: 10.11.2023 - Güncelleme: 14.11.2023 13:25 - Görüntülenme: 82