T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / KARASU - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

BİRİNCİLİĞİ YİNE KAPTIRMADIK

          Çocukların düşünen, üreten ve karşılaştıkları problemler karşısında çözümler bulan bireyler olması, akıl oyunları ile öğrencilerimizin vakitlerini daha verimli geçirmelerinin sağlanması amacıyla Karasu Sosyal Gelişim Merkezinde okullar arası akıl oyunları turnuvası düzenlendi.

          Karasu Sosyal Gelişim Merkezinde 30 Nisan 2024 Salı günü eleme usulü ile “Mangala, Q-Bitz, Equılıbrıo, Pentago ve Küre” oyunlarına Fatih Sultan Mehmet İlkokulu damga vurdu. İlkokul düzeyinde oynanan beş farklı zeka oyununda da birincilik elde eden öğrenciler hem ailelerini hem de öğretmenlerini gururlandırdı. Turnuvada 3/E sınıfı öğrencimiz Hamza AKBULUT Mangalada, 4/A sınıfı öğrencimiz Hamzabera OVALI Q-Bitzde, 4/B sınıfı öğrencimiz Emir Kaan SAKIZ Euilibroda, 4/B sınıfı öğrencimiz Çağdaş MERTTÜRK Kürede ve 4/C sınıfı öğrencimiz Eymen TAŞDELEN Pentagoda Karasu birinciliğini elde ettiler.

       Öğrencilerimizi zeka oyunları turnuvasına hazırlayan okul idaresine, Akıl ve Zeka Oyunları Kursu öğretmeni Rabia Betül EKER’ e ve desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür eder, öğrencilerimizi gösterdikleri bşarıdab dolayı tebrik ederiz. Sakaryadaki oyunlar 09 Mayıs 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilecektir.

 

               Fotoğraflar tıklayınız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.05.2024 - Güncelleme: 07.05.2024 13:55 - Görüntülenme: 9
  Beğen | 0  kişi beğendi