BİZİM BAYRAMIMIZ

Türkiye Büyük Milet Meclisimizin açılışının 104. yıldönümünün kutlandığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzun bahçesinde öğrenci ve velilerimizin de yoğun katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Okulumuz bahçesinde hazırlanan kutlama programına İlçe Jandarma Komutanı Üseğmen Hasan ALATAŞ, SAKİ Müdürü , İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin TURHAN’ da iştirak etti. 4/C sınıfı öğrencleri Bilgehan ALBAYRAK ve Elif Zümra BULUT’ un sunduğu programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Edanur CİN yaptı Birbirinden renkli görüntülere sahne olan bayram etkinlikleri coşkuyla kutlandı. Sahnede hünerlerini sergileyen öğrencileri velileri ilgi ile izledi.

Program sonunda okulumuzda düzenlenen “Zeka Oyunları” ve “Satranç” turnuvalarında dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini İlçe Jandarma Komutanımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve SASKİ Müdürümüz takdim ettiler.

EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR!

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 14:58 - Görüntülenme: 13