T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / KARASU - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

ÇEVREME DUYARLIYIM, DĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM (ÇEDES)

        Öğrencilerimizin “millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan ve geliştiren fertler olmalarına” ayrıca çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı; millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi kendi yaşantılarında inşa etmiş; akl-ı selim, kalb-i selim ve zevk-i selim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol imzalanmıştır.

        ‘Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum’ (ÇEDES) projesi kapamında okulumuzda Değerler Kulübü öğretmeni Kevser ADAK ŞENGÜL koordinatörlüğünde eğitim öğretim yılı boyunca etkinlikler düzenlenecektir.

 

         Değerler Kulübümüzün Kasım ayı teması “Sorumluluk ve Öz Denetim” dir. Öğrencilerimize okulda, evde ve/veya diğer ortamlarda sorumluluklarını fark etmelerini sağlayalım, sorumluluklarını bilerek kendi öz denetimleri ile yerine getirebilmelerine yardımcı olalım.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.11.2023 - Güncelleme: 09.11.2023 11:18 - Görüntülenme: 58
  Beğen | 0  kişi beğendi