GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Çocuk Oyunları şenliğinin okul karşılaşmaları tüm öğrencilerimizin katılımıyla 25 Aralık 2023-05 Ocak 2024 tarihleri arasında okulumuzun bahçesinde gerçekleştirildi.

Müdür Yardımcımız Halil İbrahim AKKURT’ un koordinatörlüğünde, unutulmuş sokak oyunlarının hatırlatılması amacıyla düzenlenen Çocuk Oyunları Şenliğinde 2. sınıflar “Yağ Satarım Bal Satarım” 3. Sınıfler “ Mendi Kapmaca” ve 4. Sınıflar “Kaleli Yakan Top” oyunlarında birbirleriyle oynadılar. Sınıflar kendi aralarında oynarken diğer öğrenciler oyunları izleyerek oyun şenliklerine ortak oldular. Şenlik havasında geçen oyunlar sonucunda 2/F sınıfı, 3/F sınıfı ve 4/D sınıfı okulumuzu ilçede yapılacak müsabakalarda temsil edecekler. Ilçemizdeki oyunlar Karasu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün belirleyeceği tarihlerde Karasu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecektir.

Yayın: 05.01.2024 - Güncelleme: 05.01.2024 15:55 - Görüntülenme: 73