İLKOKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI

Çocukların düşünen, üreten ve karşılaştıkları problemler karşısında çözümler bulan bireyler olması, öğrencilerimizin vakitlerini daha verimli geçirmelerinin sağlanması amacıyla Karasu Spor Salonunda satranç turnuvası düzenlendi.

İlçedeki Satranç Turnuvası Karasu Spor Salonunda gerçekleştirildi. İlk gün Minikler B1 kategorisinde okulumuz öğrencileri Eren ÇELİK, Muhammed Ali ŞEŞEN, Miraç Ali GÜVEN ve Kerem ÇELİK takım halinde 1. oldular.  Minikler B2 kategorisinde ise öğrencilerimiz Yusuf Çağlar ÇETİNKAYA, Ezgi Sinem ÇİFTÇİ, Berra MANDIRALI ve ğuz DOĞANAY takım halinde 2. oldular.

Öğrencilerimze Satranç Kursu veren ve turnuvalara hazırlayan başta Eyyüp CEVİZLİ olmak üzere yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 15:52 - Görüntülenme: 20