ÖĞRENCİMİZ SEMAHAT BAŞSAVCI OLDU!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Karasu Başsavcımız Sayın Eba Nevtel UÇAR’ ı Okul Müdürümüz Mustafa TETİK, Müdür Yardımcımız Halil İbrahim AKKURT ve 4/D sınıfı öğrencilerimiz Semahat Mina ÖZÜ, Ensar Yiğit KESER ve Zeren ALBAYRAK ile birlikte ziyaret ettik.

Öğrencimiz Semahat Mina ÖZÜ, cübbesini giyerek bir günlüğüne Başvcı olarak 23 Nisan Ulusal EEgemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili düşüncelerini gzeteciler ve misafirler ile paylaştı. Başsavcımız Eba Nevtel UÇAR! ın sorularını cevaplandırdı. Adliye Sarayında yapılan çalışmalardan ve işlerden söz etti.

Karasu Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Eba Nevtel UÇAR öğrencilerimize ziyaretleri için teşekkür ederek hediyeleini takdim etti.

Ftoğraflar için tıklayınız.

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 15:04 - Görüntülenme: 10