OKUMA BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ÇOCUKLAR️

Okullar açıldı. İlk gün büyük  heyecanla sıralara oturdunuz. Günler haftalar, aylar geçti. Sınıfınız doldu boşaldı. Ders zili çaldı, dersliğe girdiniz. Öğretmeninizin anlattığı masalları, öyküleri dinlediniz. Toplama, çıkarma işlemleri yaptınız, şarkılar, marşlar öğrendiniz. Boyalı kalemlerle resimler çizdiniz.Ellerinizle havaya, tahtaya, deftere yazılar yazdınız. Ders bitti, bahçeye koştunuz. Güldünüz, oynadınız.Bugün okuma bayramınızdır.Sizler bu yurdun umudusunuz, güç kaynağısınız. Gelecek günler sizlerle güzelleşecek aydınlanacaktır.

Sevgili 1.sınıf öğrencilerimiz, birbirinizi seviniz.Birbirinize destek olunuz.Büyüklerinize karşı saygılı olunuz. Hoşgörülü, çalışkan ve doğru olunuz.Okuma Bayramınız kutlu olsun.

Yayın: 20.02.2024 - Güncelleme: 20.02.2024 16:59 - Görüntülenme: 42