T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / KARASU - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

SATRANÇ TURNUVASI

          Çocukların düşünen, üreten ve karşılaştıkları problemler karşısında çözümler bulan bireyler olması, öğrencilerimizin vakitlerini daha verimli geçirmelerinin sağlanması amacıyla okulumuzda satranç turnuvası düzenlendi.

          Sınıf Öğretmenimiz Eyyüp CEVİZLİ’ nin koordinatörlüğünde 25-29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen satranç turnuvası sabah grubu (3. ve 4. Sınıflar) ve öğleci grubu (1. ve 2. Sınıflar) olmak üzere iki grup halinde gerçekleştirildi. Eleme usulü ile oynanan oyunlar sonucunda sabah grubunda 3/C sınıfı öğrencisi Fatih GENÇBAY 3., 4/B sınıfı öğrencisi Cihangir Muhammet DEMİR 2. ve 4/D sınıfı öğrencisi Muhammed Emir KOCA 1. oldu. Öğleci grubunda ise 2/B sınıfı öğrecisi Eren ÇELİK 3., 2/B sınıfı öğrencisi Ali ŞEŞEN 2. ve 2/A sınıfı öğrencisi Miraç Ali GÜVEN 1. oldu. Birinci olan öğrencilerimiz okulumuzu ilçemizdeki turnuvada temsil edecekler. İlçedeki oyunlar Nissan ayı içerisinde Karasu Sosyal Gelişim Merkezinde düzenlenecektir.

          Öğrencilerimze Satranç Kursu veren ve turnuvalara hazırlayan başta Eyyüp CEVİZLİ olmak üzere sınıf öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.


          Fotoğraflar için tıklayınız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.04.2024 - Güncelleme: 15.04.2024 14:35 - Görüntülenme: 14
  Beğen | 0  kişi beğendi