VATAN SİZE MİNNETTAR

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü münasebetiyle okulumuzun bahçesinde anma programı düzenlendi.

Okulumuz öğretmenlerinden Meliha ÇAM’ ın hazırlaıp 4/B sınıfı öğrencileri Çağdaş MERTTÜRK ve Melike DEMİRCİ’nin sunduğu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü programı bugüne kadar vatanımız için canını veren tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından 4/B sınıfı öğrencilerinin gerçekleştirdiği orotolyo gösterisi tüylerimizi diken diken etti.

18 Mart ‘Çanakkale Zaferi’ konlu resim yarışmasında ilçe ikincisi olan Çağdaş MERTTÜRK’ e hediyesini Okul Müdürümüz Mustafa TETİK Verdi. Öğrenci ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Bu vatan toprağın kara bağrında,

Sıradağlar gibi duranlarındır.

Bir tarih boyunca onun uğrunda,

Kendini tarihe verenlerindir.