EROL KURTİPEK - MÜDÜR YARDIMCISI

26.04.1981 yılında Bolu´nun Gerede ilçesinde dünyaya geldim. İlkokulu Gerede´de, ortaoklu Konya İmam Hatip Lisesinde, liseyi Gerede Lisesinde tamamladım. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesini bitirdim. Öğretmenlik mesleğime 08.03.2004 tarinde Şanlıurfa´nın Merkez Güzelbulak Köyü İlkokulunda başladım. Eylül 2007 yılında atandığım Harran´ın Yakacık Köyü İlkokulunda üç yıl görev yaptım. Sakarya´nın Hendek ilçesindeki Dereköy İlkokulunda bir dönem görev yaptıktan sonra Ocak 2011 yılında Karasu ilçesindeki Yalı İlkokluna Sınıf Öğretmeni olarak atandım. 05.02.2015 tarihinde Aziziye İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandım. Sekiz yıl görev yaptıktan sonra aynı ilçedeki Fatih ultan Mehmet İlkokulna Müdür yardımcısı olarak görev yapmaktayım. Evli ve dört çocuk babasıyım.