T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / KARASU - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

OKULUMUZUN FATİHLERİ

         Çocukların düşünen, üreten ve karşılaştıkları problemler karşısında çözümler bulan bireyler olması, akıl oyunları ile öğrencilerimizin vakitlerini daha verimli geçirmelerinin sağlanması amacıyla Sakarya Serdivan^da yer alan Cadde 54’ te ilçeler arası akıl oyunları turnuvası düzenlendi.

            Serdivan Cadde 54’ te 08 Mayıs 2024 Çarşamba günü İsviçre usulü ile “Mangala, Q-Bitz, Equılıbrıo, Pentago ve Küre” oyunlarında Karasu’ da birincilik elde eden 3/E sınıfı öğrencimiz Hamza AKBULUT Mangalada, 4/A sınıfı öğrencimiz Hamzabera OVALI Q-Bitz'de, 4/B sınıfı öğrencimiz Emir Kaan SAKIZ Equılıbro'da, 4/B sınıfı öğrencimiz Çağdaş MERTTÜRK Küre'de ve 4/C sınıfı öğrencimiz Eymen TAŞDELEN Pentago'da yarıştılar. Okulumuzu gururla temsil ettikleri turnuvada Çağdaş MERTTÜRK Küre'de Sakarya 4., Emir Kaan SAKIZ Equlıbrıo'da Sakarya 4., Hamza AKBULUT Mangala'da Sakarya 3.’ sü oldular.

             Hamzabera OVALI Q-Bitz de tüm rakiplerini yenerek Sakarya 1.’si olarak Rize’de yapılacak Türkiye Zeka oyunlarına katılmayı hakketti.

           Öğrencilerimizi zeka oyunları turnuvasına hazırlayan Müdür Yardımcımız Halil İbrahim AKKURT ile Akıl ve Zeka Oyunları Kursu öğretmeni Rabia Betül EKER’ e ve desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür eder, öğrencilerimizi gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ederiz.

         

            Fotoğraflar için tıklayınız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.05.2024 - Güncelleme: 10.05.2024 16:41 - Görüntülenme: 17
  Beğen | 0  kişi beğendi