Şbt

İlkokul Düzeyi Teknoloji Bağımlılığı Eğitimi materyalleri, bağımlılık kavramı, teknoloji bağımlılığının aşamaları, bağımlı kişide görülen özellikler, teknoloji bağımlılığından kurtulmak için yapılması gerekenler gibi konularda bireylerin yeterli bilgi ve bilinç düzeyine ulaşması amacıyla hazırlanan sayfaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ock

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Çocuk Oyunları şenliğinin okul karşılaşmaları tüm öğrencilerimizin katılımıyla 25 Aralık 2023-05 Ocak 2024 tarihleri arasında okulumuzun bahçesinde gerçekleştirildi.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında başlattığımız “En Temiz Sınıf” projesi 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında da devam ediyoruz.

Ara

Hatırlanacağı üzere 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını, aziz ve fedakar millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı.

Ara

Sağlıklı Beslenme Okul projesi kapsamında okulumuz öğrencilerimize sınıflarda “Ağız ve Diş Sağlığı” konusunda eğitim verildi.

Ara

Her yıl 12-18 Aralık arası kutlanan Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda tüm sınıflarda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ara

Okulumuz 4/B sınıfı öğrencisi Çağdaş MERTTÜK resim yarışmasında ilçede ikinci oldu.

Kas

24 Kasım 1981’den beri “Öğretmenler Günü” olarak kutlanan programın 24.11.2023 Cuma günü okulumuzun bahçesinde kutladık.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün aramızdan ayrılışının 85. yılını okulumuzun bahçesinde yad ettik.

Kas

Ülkemizde çocukluk çağında sık görülen sağlık sorunlarının erken tanınması ve gerekli tedavilerin sağlanması amacıyla çeşitli tarama programları yürütülmektedir. Yeni doğan Tarama ve İşitme Tarama Programları, Okul Çağı Çocuklarda İşitme Tarama Programı da bunlardandır. Karasu Toplum Sağlığı çalışanları tarafından okulumuz öğrencilerine işitme ve tarama testi uygulaması yapıldı.

Kas

Öğrencilerimizin “millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan ve geliştiren fertler olmalarına” ayrıca çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı; millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi kendi yaşantılarında inşa etmiş; akl-ı selim, kalb-i selim ve zevk-i selim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol imzalanmıştır.

Kas

Bu yıl 100 yaşına girmiş olan Cumhuriyetimizin doğum gününü 31.10.2023 Salı günü okulumuzun bahçesinde velilerimizin de katılımıyla coşkuyla kutladık.

Ekm