Nis

Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün ilçemizdeki Hayat Boyu Öğrenme kurumlarınca anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda öğrenim gören öğrencilerle "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nın yer aldığı 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında geleneksel sanatlar ile kültürel mirasımızın tanıtılması, öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturulması ve yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla; "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla “Minik Eller, Büyük Hayaller” adlı tema adı altında “Karagöz ile Hacıvat etkinliği düzenlendi.

Nis

Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün ilçemizdeki Hayat Boyu Öğrenme kurumlarınca anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda öğrenim gören öğrencilerle "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nın yer aldığı 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında geleneksel sanatlar ile kültürel mirasımızın tanıtılması, öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturulması ve yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla; "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla “Minik Eller, Büyük Hayaller” adlı tema adı altında “Üç Botyutlu Atasözleri ve Deyimler” etkinliği düzenlendi.

Nis

Okulumuzda düzenlediğimiz İstiklal Marşı Güzel Okuma yarışmasında birinci seçilen ve Zeka Oyunlarında başarılı olan öğrencilerimize yönelik “Seramik Boyama Etkinliği” gerçekleştirildi. Bu farkındalık etkinliğinde öğrencilerimiz hem hünerlerini sergiledi hemde yeni birşeyler yapabileklerini gösterdiler.

Nis

Çocukların düşünen, üreten ve karşılaştıkları problemler karşısında çözümler bulan bireyler olması, öğrencilerimizin vakitlerini daha verimli geçirmelerinin sağlanması amacıyla Karasu Spor Salonunda satranç turnuvası düzenlendi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Karasu Başsavcımız Sayın Eba Nevtel UÇAR’ ı Okul Müdürümüz Mustafa TETİK, Müdür Yardımcımız Halil İbrahim AKKURT ve 4/D sınıfı öğrencilerimiz Semahat Mina ÖZÜ, Ensar Yiğit KESER ve Zeren ALBAYRAK ile birlikte ziyaret ettik.

Nis

Türkiye Büyük Milet Meclisimizin açılışının 104. yıldönümünün kutlandığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzun bahçesinde öğrenci ve velilerimizin de yoğun katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Nis

Çocukların düşünen, üreten ve karşılaştıkları problemler karşısında çözümler bulan bireyler olması, öğrencilerimizin vakitlerini daha verimli geçirmelerinin sağlanması amacıyla okulumuzda satranç turnuvası düzenlendi.

Nis

Çocukların düşünen, üreten ve karşılaştıkları problemler karşısında çözümler bulan bireyler olması, akıl oyunları ile öğrencilerimizin vakitlerini daha verimli geçirmelerinin sağlanması amacıyla okulumuzda turnuva düzenlendi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü münasebetiyle okulumuzun bahçesinde anma programı düzenlendi.

Mrt

İstiklal Marşı’mızın kabulünün 103. yılını okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutladık. Sınıf öğretmenlerimiz Zekeriya YILDIZ ve  Aydın ADIYAMAN’ ın hazırlayıp 4/C sınıfı öğrencisleri Elif Zümra BULUT ve Bilgehan ALBAYRAK’ ın sunduğu programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 4/A sınıfı öğrencisi Semahat Mina ÖZÜ yaptı. 4/B sınıfı öğrencilerinin seslendirdiği oratoryo gösterisi göğsümüzü kabarttı.

Okulumuzun düzenlediği İstiklal Marşı’nı okuma yarışmasında 1. 4/B sınıfından Muhammed AKSOY, 2. 4/A sınıfından Esila SANDALCI ve 3. 3//B sınıfından Ayşe Beyza KAURTİPEK’ e hediyelerini Okul Müdürümüz Mustafa TETİK takdim etti.

Mrt

(01-07 Mart) Deprem Haftası sebebiyle okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Şbt

Okullar açıldı. İlk gün büyük  heyecanla sıralara oturdunuz. Günler haftalar, aylar geçti. Sınıfınız doldu boşaldı. Ders zili çaldı, dersliğe girdiniz. Öğretmeninizin anlattığı masalları, öyküleri dinlediniz. Toplama, çıkarma işlemleri yaptınız, şarkılar, marşlar öğrendiniz. Boyalı kalemlerle resimler çizdiniz.Ellerinizle havaya, tahtaya, deftere yazılar yazdınız. Ders bitti, bahçeye koştunuz. Güldünüz, oynadınız.Bugün okuma bayramınızdır.Sizler bu yurdun umudusunuz, güç kaynağısınız. Gelecek günler sizlerle güzelleşecek aydınlanacaktır.

Şbt

İlkokul Düzeyi Teknoloji Bağımlılığı Eğitimi materyalleri, bağımlılık kavramı, teknoloji bağımlılığının aşamaları, bağımlı kişide görülen özellikler, teknoloji bağımlılığından kurtulmak için yapılması gerekenler gibi konularda bireylerin yeterli bilgi ve bilinç düzeyine ulaşması amacıyla hazırlanan sayfaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ock

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Çocuk Oyunları şenliğinin okul karşılaşmaları tüm öğrencilerimizin katılımıyla 25 Aralık 2023-05 Ocak 2024 tarihleri arasında okulumuzun bahçesinde gerçekleştirildi.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında başlattığımız “En Temiz Sınıf” projesi 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında da devam ediyoruz.